Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pocak az idomítás csodája - bár még ugatja a focit...

2016.02.25

Pocak idomítása alig 2 hét alatt, nem várt mértékben sikerült. Érkezése óta megváltozott az életünk. Azóta minden mozdulatára, még helyesebben hangjelzésére ügyelünk - éjszaka is.
A lakásban található néhány futószőnyeg fölöslegessé vált... Na, meg a szobakutya számára pihenő, alvóhelynek szánt kosár is - Csak kérdezem: nem érdekel valakit? :-)
Az étkezési szokása nagymértékben megváltozott: a finom kutyakaja már nagyon nem érdekli, ellenben a mi étkezéseink közben olyan ártatlan tekintettel néz fel ránk, hogy kénytelenek vagyunk az Ő tányérkájába is tenni, amit jóízűen el is falatozik. Sőt! Ha ne adj Isten a TV-t nézve egy almát, vagy körtét falatozunk, hát az előbbi helyzet áll elő ismét. Szóval mindenevő.
A már említett kosárban tölti pihenéssel a legkevesebb időt, viszont az ágyon mélyálomba szenderedik.
Szóval, azt gondoltam, hogy majd átmegyünk kutyába, de fordítva történt: Pocak viselkedik úgy ahogy mi. Na, ebből kifolyólag kipróbáltam, hogy tud focizni? Az esedékes napi eső miatt ma csak próbajátékot tartottunk, de a néhány másodpercből is kiderült van érzéke hozzá... Bár még ugatja a focit...

 

A mappában található képek előnézete Bácsalmás: Hősök tere - egy téli hajnalon - részlet