Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Már az első is alakul, de vasárnap a két félidő összeér...

2013.10.03

p1120508.jpg

A Kecskeméti NKSE csapata előző bajnoki évben egyik győzelmét éppen a nyírségi csapat ellen érte el, Nyíradonyban. Az új bajnoki évben az első félidő játéka, legfőképpen az eredmény a már említett mérkőzés „folytatását” ígérte. Az eddig lejátszott három mérkőzésen tapasztalt második félidei játéktól, most elmaradva, végül ötgólos vereséget szenvedett:
Nyíradony – Kecskemét 29-24 (12-13)
Női Kézilabda NB I/B Kelet. 2013-2014-es bajnoki év, 4. forduló, 2013. szeptember 28. Nyíradony, 200 néző. Vezette: Asztalos Bence – Bárkányi Gábor. Nyíradony góllövők: Láng Emese 7, Lévai Zsófia 7/6, Szűcs Nikolett 5, Fábián Nóra 4/1, Barta Nikolett 2, Csányi Enikő 2, Horváth Csilla 1, Kincs Henriatta 1. Kecskemét: Zsoldosné Lukács Erzsébet – Herceg Réka 6/1, Kisjuhász Petra 5, Márki Éva 5/5, Terenyi Mária 4, Bede Bernadett 1, Bezzeg Adrienn 1, Halmos Nikoletta 1, Orell Bettina 1, Halász Szabina, Kövi Kata, Molnár Csilla, Oláh Henrietta, Prókai Anett, Tóth Judit, Márton Enikő. Edző: Kun István.
Hétméteres/gól: 8/6 illetve 8/6. Kiállítás: 10 perc illetve 14 perc.
– Harminc percig tudtuk irányítani a mérkőzést, a jövőben ezt a fázist kell még tovább fejlesztenünk, vannak még deficitjeink, amelyek a védekezésünk dinamikájában és agresszivitásában mutatkoznak meg, de megfelelő kohézióval és taktikai fegyelemmel kiküszöbölhetőek.- értékelte a mérkőzést röviden Kun István a kesport oldalon.
Magyar Köztársaság Kupa
A KNKSE a Magyar Köztársaság Kupa 2. fordulójában, október elsején Orosházán – annak a csapatnak az otthonában lépett pályára, amely ellen Kecskeméten bravúros 30-30-as döntetlennel szerezte meg az egyik pontot. A kupamérkőzésen az ismétlésre csak az első félidő játéka alapján volt remény: ekkor mindössze háromgólos (18-15) hátrányban volt a kecskeméti csapat, majd a második félidő játéka alapján, a hazai együttes fölényes, 38-27-es győzelmével ért véget.

Nos, ha az első három bajnoki illetve az utóbbi bajnoki és kupamérkőzésen látottak, nevezetesen az első és második félidőkben nyújtott teljesítmények összeérnek, azaz már két félidőn át is kiemelkedő játékot tud nyújtani a csapat, akkor már a, nagyok után következő ellenfelek ellen már a győzelem reményében léphet pályára Kun István csapata.
Vasárnap a két félidő összeér..
7.
4
2
0
2
104
93
4
10.
4
0
1
3
101
116
1

A következő mérkőzés hazai pályán lesz, október 6-án, 18 órai kezdettel, az eddigi csapatokkal ellentétben gyengébb játékerővel rendelkező, négy mérkőzés után ötvenszázalékos teljesítménnyel rendelkező Hajdúnánás ellen (A Magyar Köztársaság Kupában: Füzesabony – Hajdúnánás 27-28!).

Miért ne lenne, az ötödik bajnoki forduló az, amely a remélt áttörést, a két félidős jó teljesítménnyel elért, KNKSE sikerével végződő mérkőzés első mintadarabját is meghozza? Majd az elkövetkező bajnoki mérkőzéseken már több kecskeméti sikerrel kecsegtető összecsapást, a bajnoki sorrendben a középmezőnyhöz való felzárkózás ígéretét is meghozhatja... Kezdetben...
 
Nem marad el a Kecskemét – Kiskunhalas megyei rangadó...
 A hét hírei közé tartozik még, hogy a Kiskunhalasi NKSE csapatával kapcsolatban naponta megjelent hírek legutóbbija szerint, a Kecskeméti NKSE csapatával együtt az NB I/B Keleti csoportjában szereplő együttes, a Halas TV-ben tett bejelentéssel ellentétben mégsem lép vissza a további bajnoki szerepléstől. A 24. órában jelentkezett a helyi Önkormányzat mellet egy vállalkozás, amellyel karöltve biztosított lesz a működéshez szükséges anyagi feltétel. Éppen ezért, aki csak a megszűnésről szóló bejelentést látta, hallotta, ezért az ominózus hétvégére  welnes-programot szervezett november  16-17-re, az sürgősen mondja le. Ugyanis a 10. fordulóban esedékes Kecskeméti NKSE – Kiskunhalasi NKSE megyei rangadót, 2013. november 17-én, vasárnap, 16 órakor megrendezik

pro-sport

 

 

A mappában található képek előnézete 13.09.18. Bácsbokodi NKSE - Kecskeméti NKSE tesztmérkőzés